Naše Boloňské ragú je vyrobené z masa přeštických prasat, která chováme s úctou k přírodě i zvířatům. Omáčku vaříme pomalu a s láskou podle originální receptury italské babičky našeho šéfkuchaře.
Najdete v ní jen to, co tam patří:
Žádná éčka, konzervanty ani zkratky – jen čas, trpělivost a skvělé suroviny.
V čem je maso z přeštických prasat výjimečné?
Přeštíci rostou pomaleji než běžně chovaná plemena, což se pozitivně odráží na struktuře a chuti masa.
Charakteristické je vyšší mramorování, tedy jemné tukové žilkování v mase, které zajišťuje šťavnatost, máslovou strukturu a výraznou chuť.
Maso z přeštického prasete se tak řadí mezi delikatesy. Je vyhledávané nejen šéfkuchaři, ale i milovníky kvalitní a poctivé gastronomie.
Perfektní s čerstvými těstovinami.
Stačí přidat 100 ml vody z těstovin a připravíte za pár minut luxusní večeři jako v malé rodinné trattorii někde v Bologni.
Dodavatel garantuje, že hotovka je připravována z českého masa z malého a středního chovu. Původ masa pravidelně kontrolujeme.