Ragú di Salsiccia připravujeme z čerstvé italské klobásy, kterou si vyrábíme sami z našeho přeštického vepřového. Doplňuje ji česnek, bílé víno a směs bylinek, které spolu vytváří neodolatelnou harmonii chutí.
Tohle ragú je výraznější, kořeněnější a trošku odvážnější sestra klasického boloňského. Ideální pro milovníky intenzivních chutí a skutečně dobrého jídla.
V čem je maso z přeštických prasat výjimečné?
Přeštíci rostou pomaleji než běžně chovaná plemena, což se pozitivně odráží na struktuře a chuti masa.
Charakteristické je vyšší mramorování, tedy jemné tukové žilkování v mase, které zajišťuje šťavnatost, máslovou strukturu a výraznou chuť.
Maso z přeštického prasete se tak řadí mezi delikatesy. Je vyhledávané nejen šéfkuchaři, ale i milovníky kvalitní a poctivé gastronomie.
Jak si připravit skvělý oběd či večeři?
Stačí ohřát, přidat 150 ml smetany ke šlehání a přidat k těstovinám, případně ozdobit trochou parmezánu nebo strouhané pecorino romano.
Dodavatel garantuje, že hotovka je připravována z českého masa z malého a středního chovu. Původ masa pravidelně kontrolujeme.