Hovězí krk se pomalu na cibulce dusí v silném hovězím vývaru. Základem je kvalitní hovězí maso, které se společně s paprikou, rajčatovým protlakem a kořením vaří tak dlouho, dokud omáčka nezíská správnou hustotu, barvu a chuť. Hovězí guláš si nejlépe vychutnáte s čerstvým chlebem.
Hovězí maso, krk (minimálně 25%) tvoří základ guláše a dodává mu tu správnou chuť.
Hovězí vývar (pitná voda, hovězí́ maso, hovězí́ kosti, cibule, petržel, česnek, směs koření́).
Škvařené vepřové sádlo je nezbytným základem pro restování cibule.
Rajčatový protlak (rajčata 99 %, jedlá sůl) dodává guláši jemnou sladkokyselou chuť a zvýrazňuje jeho barvu.
Vyzkoušejte další vepřové, hovězí a nebo zabijačkové speciality.
Dodavatel garantuje, že hotovka je připravována z českého masa z malého a středního chovu. Původ masa pravidelně kontrolujeme.