V JaMi milujeme poctivou českou kuchyni a s ní spojené omáčky.
Boloňská omáčka, známá také jako ragù alla bolognese, pochází z italského města Bologna a okolního regionu Emilia-Romagna. Vznikla v 19. století, ale její kořeny sahají až do středověku, kdy se v Itálii objevovaly různé druhy masových ragú. Originál recept se připravuje z mletého hovězího, rajčat, cibule, mrkve, celeru a bylinek. Přidává se do ní také hutné červené víno. Ta naše je vyrobena z čistě libového hovězího předního z rodinné Eko farmy Uher, na jednu sklenici bylo použito 330 g masa v syrovém stavu. Hotovou omáčku zahušťujeme troškou do zlatova opečenou jíškou z rýžové mouky od život bez lepku, takže si naši omáčku můžou dopřát i lidi jak s intoleranci na lepek tak lidi s Celiakií. Naše výrobna JaMi je čistě bezlepková a ve výrobku nejsou ani stopové prvky lepku.
V jedné sklenici jsou 3 dospělé porce.
Skvělá omáčka vynikne teprve s poctivými čerstvými těstovinami! Dopřejte si opravdový gurmánský zážitek a vyberte si z naší nabídky čerstvých těstovin, které se s omáčkami skvěle doplňují.
Dodavatel garantuje, že hotovka je připravována z českého masa z malého a středního chovu. Původ masa pravidelně kontrolujeme.