Přírodní jogurt Rodopi se vyrábí z čerstvého farmářského mléka. Kromě mléka obsahuje symbiotické kultury, které byly izolovány v bulharských horách Rodopi. Tyto kultury tvoří bakterie Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus a přidávají jogurtu onu specifickou, příjemně mléčně kysanou chuť a vůni.
Příprava jogurtu probíhá v souladu s původní bulharskou recepturou: mléko se pasterizuje, naočkuje, rozlije do sklenic, na jejichž dně je meruňková směs, nechá se dozrát a pak se ochladí. Hotový jogurt vydrží v ledničce minimálně 20 dní, i když v sobě nemá žádné konzervanty. Ale co je zajímavější - zůstává přitom živý!
Výrobek dodávaný ve vratném obalu: Obal není zálohovaný, ale po spotřebování výrobku jej můžete vrátit umytý na výdejním místě. Odtud jej převezme náš řidič a vrátíme jej zpět výrobci k opětovnému využití.
Obaly v tuto chvíli není možné vracet řidičům služby Doručení domů. Vrácení je možné pouze na místech označených příznakem Přijímá vratné obaly.
Tímto krokem pomáháte šetřit životní prostředí. Vrácení obalu je dobrovolné.