Vyzrálý Flank steak. Minimální doba zrání je 21 dní.
Flank steak patří mezi nejoblíbenější kousky hovězího masa díky své výrazné chuti a jemné vláknité struktuře. Tento kousek masa pochází ze spodní části hovězího pupku, kde má maso nižší obsah tuku, což mu dodává intenzivní masovou chuť
Maso pochází pouze z českého chovu zvířat, která se pasou volně na pastvinách.
Maso vyzrálé metodou mokrého zrání ve vakuu. Mokré zrání je proces, při kterém maso zraje ve vakuovém obalu v chlazeném prostředí. Maso tak dozrává ve vlastních šťávách, bez přístupu vzduchu.
Vakuově baleno.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.