Francouzské brambory jsou česká klasika - zapékané brambory s okurkou, cibulí, turistickým salámem a vajíčkem.
- Stačí vyndat z krabičky a ohřát. Rychlý oběd či večeře.
- 1 větší porce
Salám turista pochází přímo ze Scuku od oblíbeného farmáře -- Řeznictví a uzenářství Antonín Matek.
Hmotnost: min. 350 g
Složení: brambory, turistický salám (vepřové maso 60 %, hovězí maso 30 %, koření, dusitanová solicí směs, grahamova sůl, kyselina askorbová, dextróza (hroznový cukr), vejce,cibule, kyselá okurka (okurky, pitná voda, cukr, jedlá sůl, kvasný ocet lihový), sůl, pepř.
Skladování: v lednici do 8 °C
Trvanlivost: 3 dny
Země původu: Česká republika
Bez lepku: Ano
Bez laktózy: Ano
Přídatné látky: E250 – Dusitan sodný
Přídatné látky: E300 – Kyselina askorbová (vitamin C)
Alergeny: 3 - Vejce
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 2 dny