Veganská alternativa boloňské omáčky z červené čočky.
Boloňská omáčka se vyrábí v Itálii z čerstvě sklizených rajčat dozrálých na slunci, jemné červené čočky a aromatických bylin. Skvěle se hodí k těstovinám, chilli, rýži, zeleninovým pokrmům a do lasagní.
Stačí krátce ohřát a dobrou chuť.
Rajčata použitá pro tuto rajčatovou omáčku se pěstují ze 100 % v Itálii. Rapunzel podporuje šlechtění a konzervaci stálozrnných organických semen, např. odrůdy rajčat 'Mauro Rosso'.
Použití
Ideální s těstovinami a rýží, do vegetariánských lasagní, gratinovaných pokrmů, chilli sin carne nebo zeleninových pokrmů. Pomalu zahřívejte v hrnci, promíchejte a dobrou chuť!
Tento produkt s BIO certifikací pochází ze zahraničí. Zařadili jsme ho do nabídky z důvodu nedostatku od lokálních farmářů.
Skvělá omáčka vynikne teprve s poctivými čerstvými těstovinami! Dopřejte si opravdový gurmánský zážitek a vyberte si z naší nabídky čerstvých těstovin, které se s omáčkami skvěle doplňují.