Kořen pampelišky je tradičně používán k podpoře funkce jater a trávicího systému. Kořen je bohatý na inulin, což je prebiotická vláknina, která podporuje zdravou střevní mikroflóru.
Použití:
2 čajové lžičky kořeny přelijte 250g studené vody, pak přiveďte k varu a sceďte. Část vypijte půl hodiny před snídaní a druhou dopijte po snídani.
Hmotnost: 15 g
Složení: kořen pampelišky lékařské
Skladování: v suchu při teplotě 5-25 °C
Trvanlivost: 1 rok
Země původu: Česká republika
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Prodejce na Scuk.cz: Horňácká ekofarma s.r.o. Adresa sídla prodejce:Malá Vrbka 24
696 73 Malá Vrbka
IČ: 05553733DIČ: CZ05553733Společnost zapsaná v obchodním rejstříku pod sp. zn. C 95917 u Krajský soud v Brně