Libové vepřové maso nejvyšší kvality a velmi pestrého užití.
- Z kýty připravíte výborný oběd i slavnostní večeři, řízky přírodní i „klasiku“ v trojobalu, soté, ragú, roládu, pečeni, guláš, perkelt či fondue.
- Kýta je rovněž surovinou pro výrobu šunky – vařené, dušené i rolované. Také domácí výroba šunky se dnes opět stává hitem :-)
U prasnice přizpůsobte adekvátně délku kuchyňské úpravy. Maso z prasnic, které delší dobu odvěšujeme při 1 °C, je plné chuti, vyžaduje však přiměřeně delší tepelnou úpravu, neboť má silnější svalová vlákna. Konzumujte pokud možno co nejdříve teplé.
Balíčky bez kosti vakuově balené.
Plemeno černostrakaté přeštické je přirozeně tučnější, než plemena v konvenčních chovech.
Hmotnost: 500 až 650 g
Skladování: do 5 °C
Země původu: Česká republika
Certifikace: BIO
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 7 dnů
Vlastní chov: Ano
Vlastní porážka: Ano
Adresa sídla prodejce:Sasov 2
586 01 Jihlava
IČ: 40472141DIČ: CZ7006114775Fyzická osoba zapsaná v živnostenském rejstříku