Dvě porce našich čerstvých a vyzrálých originálních tsukemen nudlí připravených ručně podle původní japonské receptury.
Tsukemen znamená v dosloveném překladu namáčecí rámen. V japonské kuchyni se se sestávají z nudlí, které se konzumují po ponoření do samostatné misky s polévkou nebo vývarem. Vznik tohoto jídla, proslaveného po celém Japonsku, se připisuje tokijskému restauratérovi Kazuo Jamagišimu.
Nudle se obvykle podávají studené či při pokojové teplotě, zatímco polévka se podává horká. Další přísady používané v misce se obvykle podávají nahoru anebo do zvláštní misky spolu s nudlemi.
Baleno v ochranné atmosféře - v lednici vám vydrží téměř tři týdny.
Příprava:
Vařte 3 minuty v neosolené vodě.
Výroba našich nudlí je vedle prověřených receptur mistra Kaoru Fudžiiho založena na sofistikovaném nudlovači vyrobeném s péči a japonskou přesností. Jím založená rodinná firma, náš zápal pro práci a řemeslná výroba nudlí tvoří dokonalou kombinaci. Nyní tuto tradici přenášíme do Prahy a věříme, že kouzlu japonských těstovin propadnete spolu s námi.
Zakoupením a hlavně konzumací našich nudlí navíc pomáháte i dobré věci. Náš projekt totiž zaměstnává na pracovním trhu jinak znevýhodněné a zdravotně postižené lidi. I díky vám může být jejich život o poznání lepší.