Vyzrálý Sirloin steak. Minimální doba zrání je 21 dní.
Sirloin steak, známý svou jemnou texturou a vynikající chutí, je perfektní volbou pro všechny milovníky prvotřídního hovězího masa. Tento steak se připravuje ze zadní části nízkého roštěnce – části hovězího, která nabízí skvělý poměr šťavnatosti a křehkosti. Může mít na jedné straně po okraji výrazné tukové krytí, které dodává masu při grilování perfektní chuť, jinak patří Sirloin mezi libovější, méně prorostlé steaky, skoro bez tukového mramorování.
Maso pochází pouze z českého chovu zvířat, která se pasou volně na pastvinách.
Maso vyzrálé metodou mokrého zrání. Mokré zrání je proces, při kterém maso zraje ve vakuovém obalu v chlazeném prostředí. Maso tak dozrává ve vlastních šťávách, bez přístupu vzduchu.
Vakuově baleno.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.