

V JaMi miluje poctivou českou kuchyni a s ní spojené omáčky. V naší Omáčce z paprik používáme vyzrálý sirloin steak (nízká roštěná) výhradně od Ekofarma Uher a kvalitní zeleninu.
Základem každé dobré omáčky je kvalitní vývar, jenž připravíme dlouhým tažením z kostí. V případě našeho hovězího vývaru jsou to BIO masité hovězí kosti a klouby, hovězí vývar pak táhneme 16 hodin.
Ne méně podstatná je do tmava opečená cibule, pak pridáme mražené papriky a vše rozmixujeme ponorným mixerem, ochutíme mořskou solí a mletým černým pepřem. Hotovou omáčku zahušťujeme do zlatova opečenou jíškou z hnědé celozrnné rýžové mouky, takže si naši omáčku můžou dopřát i lidé s alregií na lepek.
Dodavatel garantuje, že hotovka je připravována z českého masa z malého a středního chovu. Původ masa pravidelně kontrolujeme.