Stařený hovězí Rib eye steak stařený metodou suchého zrání Dry Aged. Minimální doba staření je 40 dní. Mramorované maso z vysokého roštěnce s tradičním tukovým okemu je vyhledávanou volbou milovníků steaků. Ideální poměr masa a tuku dodá steaku šťavnatost a dokonalou chuť.
Maso pochází pouze z českého chovu zvířat, která se pasou volně na pastvinách.
Dry Agedneboli suché zrání masa je tradiční metoda, při které se hovězí maso nechává zrát několik týdnů v kontrolovaném prostředí – při nízké teplotě, správné vlhkosti a cirkulaci vzduchu.
Během tohoto procesu:
Vakuově baleno.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.