Jemně sladká, ale má říz! A je přesně tam, kde ji potřebujete – na grilu i na talíři.
Někdy to chce omáčku, která si rozumí se vším. A přesně taková je tahle – medovo-hořčičná. Sladká i pikantní zároveň, vymazlená pro grilovaná kuřecí stehna, zeleninové špízy, nebo i na finální dochucení. Bez éček a zbytečné chemie… Jen kombinace poctivých surovin, které dávají smysl.
Tajemství dobré omáčky? Poctivé suroviny jako stvořené pro grilování.
Každý „gril master“ ví, že chuť je o detailech... A tahle medovo-hořčičná omáčka je toho důkazem. Je totiž přesně taková, jakou byste si udělali doma – poctivá, bez konzervantů a s chutí, která má šmrnc. Stačí pár lžic a každé jídlo povýší na malý kulinářský zážitek.
Poctivý včelí med dodává grilovací omáčce příjemnou sladkou chuť a jemně karamelový nádech. Ale nenechte se mýlit, díky plnotučné hořčici a pečlivě zvolené směsi koření má grilovací omáčka i ten správný říz.
Hořčice je mletá na tradičních kamenných mlýnech a omáčka je i díky tomu krémová „tak akorát“, takže skvěle doplní jakékoli maso, grilovanou zeleninu, sýry i pečené brambory… Dobře se ale hodí i k dochucení studené kuchyně.
Ať už omáčku použijete jakkoliv, jedna sklenička vám otevře nespočet chutných možností!
Z Rajhradu až na váš stůl – s chutí a úctou k tradicím
Medovo-hořčičná omáčka nevznikla jen tak. Pro Goodie ji vyrobila Klášterní officína, tradiční výrobce z Rajhradu, který navazuje na benediktinské dědictví sahající až do roku 1045. Jejich filozofie „Ora et Labora“ (modli se a pracuj) prostupuje každým výrobkem, včetně této omáčky.
Díky tomu víte, že do ruky dostáváte poctivý produkt z kvalitních surovin, bez zbytečné chemie a náhražek. Každá sklenička vzniká na míru, s péčí a respektem k surovinám a půdě.
Prostě a jednoduše – ať už omáčku Goodie namažete do burgeru, přimícháte do salátu, potřete jí maso před grilováním nebo omáčku jen postavíte na stůl pro doladění poctivě vyzrálého sýra… Vsadíme se, že se po ní zapráší jako první!