
Sladká chuť karamelizované cibulky, dokonale pomixovaná, s nejhnědší hnědou barvou.
Trochu delší popis:
Restovaná cibule, rozinky, balsamico a papričky Bhut Jolokia v podobě cibulové chilli omáčky nemůžou na žádné grilovačce chybět.
Naše zkušenost:
Jakmile ji otevřeš a dáš si ji ke grilovanému masu či sýru, zaručujeme ti, že už ji nedáš zpátky do ledničky jelikož ji na posezení doslova sežereš. To ti potvrdí všichni naši zákazníci, kteří si ji k nám chodí roky kupovat na festivaly.
K čemu si to dám a co v tom je?
Šťavnaté burgery, vychytané hotdogy nebo parádní dip k tortillám, sýrům a zelenině – zaručujem ti, že na tohle menu budou všichni vzpomínat pěkně dlouho.
Skladování, spotřeba a trvanlivost:
Cibulová chilli omáčka má ráda chlad a temno a bude ti vděčná, když si na ní po otevření smlsneš do 14 dnů, to ti garantujeme na etiketě. Když se ale k ní budeš hezky chovat (používat vždy čistou lžičku a neolizovat pokapané okraje!), protože je bez konzervantů zranitelná, tak ti v ledničce vydrží i několik měsíců, ovšem rychlá spotřeba je jistota. Trvanlivost je na etiketě, ale neboj, před otevřením bude určitě x-měsíců, ne-li rok.