Na Scuku máme cookies, a to nejen ty od našich pekařů
Jako většina webů využíváme tzv. soubory cookies. Tyhle cookies nekřupou, ani nedrobí, ale moc se nám hodí. Umožňují nám totiž sledovat, jak Scuk.cz využíváte. A to nám pomůže posunout se zase o kus dál. Díky vašemu souhlasu se zpracováním cookies můžeme navíc přizpůsobit i obsah webu a zobrazovat vám nabídku služeb a produktů tak, abyste si ji vychutnali co nejvíce. Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi daty.
260 Kč
742,86 Kč/kg
Doručíme od středy 25. 6.
BIO
Doručíme od středy 25. 6.

Vyzrálý Flank steak. Minimální doba zrání je 21 dní.

Flank steak patří mezi nejoblíbenější kousky hovězího masa díky své výrazné chuti a jemné vláknité struktuře. Tento kousek masa pochází ze spodní části hovězího pupku, kde má maso nižší obsah tuku, což mu dodává intenzivní masovou chuť
Maso pochází pouze z českého chovu zvířat, která se pasou volně na pastvinách.

Maso vyzrálé metodou mokrého zrání ve vakuu. Mokré zrání je proces, při kterém maso zraje ve vakuovém obalu v chlazeném prostředí. Maso tak dozrává ve vlastních šťávách, bez přístupu vzduchu.

Vakuově baleno.

Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.

Hmotnost: 350 až 450 g
Skladování: 0-5 °C
Země původu: Česká Republika
Certifikace: BIO
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 7 dny
Vlastní chov: Ano
Vlastní porážka: Ne
Prodejce na Scuk.cz: Marek Čunát
Adresa sídla prodejce:
Osek 11
399 01 Osek
IČ: 75265052DIČ: CZ8809081468
Fyzická osoba zapsaná v živnostenském rejstříku