Maso Jesetera sibiřského je považováno za gurmánskou lahůdku. Maso je tučnější, bílé, nabité bílkovinami a cennými omega-3 mastnými kyselinami, které jsou nezbytné pro zdravou funkci imunitního a kardiovaskulárního systému.
Lahodné a chutné maso jesetera vynikne po uzení ještě více. Filety jsou absolutně bez kostí.
Jeseter je po zpracování a naporcování na filety naložen do solného láku bez přídavku jakýchkoliv konzervantů, ochucovadel nebo chemických látek. Po nasolení se porce při důsledně kontrolovaném procesu tepelného opracování vyudí horkým kouřem z bukového dřeva.
Proč jsou naše produkty tak skvělé?
Ryby pocházejí z ekologického aquaponického chovu, který využívá přirozených procesů recirkulace vody mezi rybami a rostlinami. Žijí v přirozeném čistém prostředí bez vnějších vlivů. K chovu přistupujeme eticky, rybám nejsou podávána žádná antibiotika a žijí v prostředí bez stresu. Aquaponický chov ryb nijak nezatěžuje životní prostředí.