Na Scuku máme cookies, a to nejen ty od našich pekařů
Jako většina webů využíváme tzv. soubory cookies. Tyhle cookies nekřupou, ani nedrobí, ale moc se nám hodí. Umožňují nám totiž sledovat, jak Scuk.cz využíváte. A to nám pomůže posunout se zase o kus dál. Díky vašemu souhlasu se zpracováním cookies můžeme navíc přizpůsobit i obsah webu a zobrazovat vám nabídku služeb a produktů tak, abyste si ji vychutnali co nejvíce. Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi daty.

Nechte se okouzlit jedinečnou chutí vepřové kotlety zrající suchou metodou Dry Aged minimálně 40 dní – proces, který maso zjemní, obohatí o hluboké masové aroma a dodá mu nezaměnitelnou křehkost. Kotletu řežeme i s kostí, která připomíná T podobně jako u hovězího steaku T-Bone. Kost je samozřejmě velmi chtěná, při grilování dodá masu další chuť.

Dry Agedneboli suché zrání masa je tradiční metoda, při které se hovězí maso nechává zrát několik týdnů v kontrolovaném prostředí – při nízké teplotě, správné vlhkosti a cirkulaci vzduchu.
Během tohoto procesu:

  • se z masa odpaří přebytečná voda, čímž se koncentruje chuť,
  • přirozené enzymy maso zjemní a zkřehčí,
  • vzniká hluboká, intenzivní „masová“ chuť s jemným oříškovým nádechem.

Vakuově baleno.

Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.

Hmotnost: 270 až 330 g
Skladování: 0-5 °C
Země původu: Česká Republika
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 7 dny
Vlastní chov: Ano
Vlastní porážka: Ne
Prodejce na Scuk.cz: Marek Čunát
Adresa sídla prodejce:
Osek 11
399 01 Osek
IČ: 75265052DIČ: CZ8809081468
Fyzická osoba zapsaná v živnostenském rejstříku