BIO veganské boloňské ragú je vařeno podle klasické italské receptury a používá veškeré suroviny výhradně v BIO kvalitě.
Ragú je připraveno k ohřátí. Stačí připravit těstoviny, zalít teplým ragú a dle chuti použít veganský strouhaný sýr.
Oblíbené alternativy masa a mléka značky Soyka vyrábíme v České republice z té nejkvalitnější sóji bez GMO.
Objem: 0,25 l
Složení: BIO rajčata, BIO tempeh marinovaný (BIO sójové boby vařené - 85 %, pitná voda, BIO slunečnicový olej, BIO sójová omáčka, mořská sůl, BIO koriandr, BIO česnek, startovací kultury), voda, BIO rajský protlak, BIO pšeničný sirup (bezlepkový, bezfruktózový), BIO slunečnicový olej, BIO cibule, sůl, BIO česnek, BIO oregano, BIO bazalka, BIO pepř černý
Skladování: při teplotě do 20 °C
Vyrobeno v: ČR
Certifikace: BIO
Bez plastového obalu: Ano
Bez lepku: Ano
Bez laktózy: Ano
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 6 - Sójové boby
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 3 měsíce
Ošetření: Šetrně pasterováno
Vegan: Ano
Energetická hodnota na 100 g/ml: 103 kcal
Tuky: 7,4 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 1,3 g
Sacharidy: 4,6 g
- z toho cukry: 2,6 g
Bílkoviny: 5,8 g
Sůl: 1,1 g
Adresa sídla prodejce:Prokopova 390
413 01 Roudnice nad Labem
IČ: 24243841DIČ: CZ24243841Společnost zapsaná v obchodním rejstříku pod sp. zn. C 32741 u Krajský soud v Ústí nad Labem