5 let zrající archivní balzamický ocet se sladší, intenzivnější chutí dubových tónů.
- Je vláčné konzistence, temně hnědý s krásně vyznívající chutí čerstvých jablek.
- Skvělý na dochucení salátů, pečené zeleniny, nakládání masa a ideální je i pro přípravu dressingů, zálivek a omáček.
- Báječný je i v kombinaci s naším Bohemia dýňovým olejem.
Jablečná aceta je vyráběná tradiční metodou zrání v dubových sudech. Jablka se do octů dostanou jen pokud jsou zralá, čerstvá a plná šťávy. Po fermentaci již ocet neprochází žádnou tepelnou ani chemickou úpravou a zůstává plný živé kultury. Bez konzervantů, sladidel, barviv a příměsí. Z uznávané rodinné octárny v italských Dolomitech, kde se recept předává z generace na generaci.
Objem: 0,25 l
Složení: 100% jablka
Skladování: při pokojové teplotě
Trvanlivost: 1 rok
Země původu: Itálie
Prodejce na Scuk.cz: Bohemia Olej s.r.o. Adresa sídla prodejce:Plzeňská 346
155 00 Praha
IČ: 24208931DIČ: CZ24208931Společnost zapsaná v obchodním rejstříku pod sp. zn. C 188815 u Městský soud v Praze