Lisováním rozdrcených nepražených kakaových bobů vzniká kakaové máslo. Používá se na zjemnění chuti čokolády při její výrobě. Kakaové máslo lze použít také na pečení, vaření a smažení, ale i v kosmetice.
Jeho výhodou je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200 °C).¨
Vzhledem k tomu, že u našeho RAW kakaového másla neprobíhá žádný stupeň rafinace (deodorizace) má velmi příjemné a výrazné aroma, které jistě ocení každý koho zajímají přirozené potraviny bez jakýchkoliv technologických úprav.
Hmotnost: 250 g
Složení: kakaové máslo 100%
Skladování: v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %
Trvanlivost: 2 - 4 roky
Vyrobeno v: ČR
Bez plastového obalu: Ano
Bez lepku: Ano
Bez laktózy: Ano
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Bez přidaného cukru a sladidel: Ano
Vegan: Ano
RAW: Ano
Energetická hodnota na 100 g/ml: 899 kcal
Tuky: 99,8 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 59 g
Sacharidy: 0 g
- z toho cukry: 0 g
Bílkoviny: 0 g
Sůl: 0,01 g
Prodejce na Scuk.cz: Cocoa manufacturer s.r.o. Adresa sídla prodejce:Lidická 700
602 00 Brno
IČ: 08139148DIČ: CZ08139148Společnost zapsaná v obchodním rejstříku pod sp. zn. C 112080 u Krajský soud v Brně