Vinný kámen přirozeně vzniká v sudu, když je víno vystaveno nižší teplotě. Při použití dochází pak k reakci vinného kamene s jedlou sodou, díky čemuž je těsto dokonale nakypřené.
BIO kypřicí prášek z vinného kamene použijte do třeného, piškotového i perníkového těsta. Upečte si nadýchanou bábovku, koláče, roládu i dort. Nebo připravte vynikající palačinky či houskový knedlík.
Hmotnost: 100 g
Složení: kukuřiční škrob BIO, vinný kámen, jedlá soda
Skladování: v suchu
Trvanlivost: 05/2022
Země původu: Německo
Certifikace: BIO
Bez lepku: Ano
Přídatné látky: E500 – Sodné uhličitany
Přídatné látky: E336 – Draslík tartráty
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Vegan: Ano
Energetická hodnota na 100 g/ml: 51 kcal
Tuky: 0 g
Sacharidy: 24,1 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 0 g
Sůl: 7,983 g