Naše marinovaná krůtí rolka je vykoštěné krůtí horní stehno zabalené v síťce. Maso je naložené v soli, koření a olivovém oleji. Stačí jen dokřupava upéct a servírovat - třeba se špenátem a brambory.
Ideální příprava - délka pečení v hodinách = váze masa v kilogramech - tzn. že například krůtu 5 kg pečeme 5 hodin. Prvních 20 minut na 220 °C, potom stáhneme troubu na 160 °C, krůtu pečeme zakrytou, půl hodiny před koncem odkryjeme, aby se vytvořila kůrka. Během pečení kontrolujeme a poléváme. Takto můžeme péct i rolku.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.