Vakuově balený králík s hlavou. Králíci jsou chování bez antibiotik a kokcidiostatik. Jateční věk králíka je maximálně 95 dnů.
Tip na kuchyňskou úpravu od našeho zákazníka: naporcovaný králík dušený na červeném víně a bílém víně s přidanou višňovou marmeládou a švestkovými povidly. Poměr surovin dle každého z vás. Opravdu nezaměnitelná chuť. A nebo vyzkoušejte králičí stripsy obalené v kukuřičných lupínkách s vaší oblíbeným dipem.
Kdo ochutnal králičí maso z naší farmy, jinde už nekupuje :-)
Vakuově baleno.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.
V případě nižší váhy jsou přidány přední nožky navíc.