Čerstvě nadojené mléko s obsahem tuku minimálně 3,8 % prochází pasterizací a za pomocí tradičních výrobních postupů z něj vyrábíme stále oblíbenější BIO kefír. Mléko pouze zaočkujeme kefírovou kulturou a plníme do skleněných lahví, ve kterých následně zraje. Náhražky ve formě škrobu, barviv a aromat byste v našem kefíru hledali jen marně. Náš kefír se vyznačuje příjemnou nakyslou chutí s jemně perlivým nádechem a neodolatelnou vůní. Jednoduchost a tradiční postup – to je náš úspěch!
Martinova Bio Farma, dříve pod názvem Bemagro, vyrábí kvalitní BIO mléko od svých kraviček, které spásají nekonečné pastviny v podhůří Novohradských hor v jižních Čechách. Jedná se o certifikovaný BIO výrobek z ekologického zemědělství. Harmonie mezi přírodou a zemědělství, to je naše poslání.