Rýže natural obohacená enzymy produkované ušlechtilou plísní koji (Aspergillus Oryzae), která je základním vstupem pro výrobu mnoha japonských potravin (miso, saké, amazake, sojová omáčka a další).
- Samostatně je po namixování na mouku skvělá pro extrémně rychlé „staření“ masa.
- Vyrábíme z vysoce kvalitní italské BIO rýže tradičním japonským způsobem.
- Řemeslně vyrobeno v ČR.
Hmotnost: 200 g
Složení: rýže natural sušená, aspergillus oryzae
Skladování: v suchu při teplotě do 25 °C
Trvanlivost: min. 6 měsíců
Vyrobeno v: České republice
Certifikace: BIO
Bez plastového obalu: Ano
Bez lepku: Ano
Bez laktózy: Ano
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Bez přidaného cukru a sladidel: Ano
Bez vajec: Ano
Vegan: Ano
Prodejce na Scuk.cz: kojibakers s.r.o Adresa sídla prodejce:Otročiněves 69
26703 Otročiněves
IČ: 09531696DIČ: CZ09531696Spisová značka: C 46370 vedená u Krajského soudu v Hradci Králové