Připravili jsme pro vás náš vavřinecký sýr pro pohodlné kulinářské použití. Vavřinecký sýr je ve struktuře sušší a lámavý jako třeba parmezán, jeho chuť je díky šestiměsíční zrací době příjemně vyzrálá a zůstává dlouho na jazyku. Skvěle vynikne s červeným vínem.
Polotvrdý polotučný sýr s nízko dohřívanou sýřeninou a obsahem tuku v sušině minimálně 40 %. Je vyráběn z kravského, šetrně pasterovaného mléka.
Při výrobě používáme pouze rostlinná syřidla. Sýry jsou tedy vhodné i pro vegetariány.
Pro vyniknutí chutě je třeba sýry nechat cca půl hodiny v pokojové teplotě.
Název naší mlékárny je správně BioVavřinec, ne Bio Vavřinec. Zakládáme si na tom, aby mléko a výrobky z něj byly BIO, takže je to pro nás neoddělitelné i v našem názvu.
Hmotnost: 200 g
Složení: kravské mléko, mlékárenské kultury, sůl, mikrobiální syřidlo, natamycin, tuk v sušině min. 40 %, sušina min. 60 %, produkt ekologického zemědělství
Skladování: 4–8 °C
Země původu: Česká republika
Certifikace: BIO
Přídatné látky: E235 – Natamycin, Pimaracin
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 13 dnů
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Plnotučné
Ošetření: Šetrně pasterováno
Energetická hodnota na 100 g/ml: 404 kcal
Tuky: 33,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 20 g
Sacharidy: 0,07 g
- z toho cukry: 0,07 g
Bílkoviny: 25,6 g
Sůl: 1,9 g
Prodejce na Scuk.cz: new delespine s.r.o. Adresa sídla prodejce:Truhlářská 1106/9
110 00 Praha 1
IČ: 03929019DIČ: CZ03929019Společnost zapsaná v obchodním rejstříku pod sp. zn. C 275088 u Městský soud v Praze