Jogurt je kysaný mléčný výrobek a potravina živočišného původu s nízkým pH a relativně vysokým obsahem bílkovin. Vyrábí se kysáním (fermentací) nejčastěji kravského mléka působením mléčných bakterií.
Hmotnost: 500 g
Složení: mléko, jogurtová kultura
Skladování: při teplotě 4 °C
Země původu: ČR
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 5 dnů
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Plnotučné
Ošetření: Pasterováno
Energetická hodnota na 100 g/ml: 77 kcal
Tuky: 3,8 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 5,2 g
Vláknina: 0 g
- z toho cukry: 5,2 g
Bílkoviny: 4,6 g
Sůl: 0,15 g
Prodejce na Scuk.cz: Nákup u Itala s.r.o. Adresa sídla prodejce:Tyršova 304
250 83 Škvorec
IČ: 09235353DIČ: CZ09235353C 333011 vedená u Městského soudu v Praze