Káva odrůdy Catuai pražena na espresso s vůní mandlí, arašídů a zeleného jablka. Ovocná káva s chutí zeleného jablka, limetkového džusu, mandlí a kakaa.
Původ: Marysabel zdědila kávové plantáže od svého otce a společně s plantážemi svého manžela Moises Herrera obhospodařují 200 hektarů kávových plantáží rozdělených do 17 různých farem. Jsou mimořádně úspěšní v produkci kvalitních káv a přispívají ke zlepšování pověsti honduraských káv. Všechno, co dělají na farmách, je zdokumentováno a investují značný čas a prostředky do nového vybavení a výsadby nových odrůd kávy, aby zlepšili její kvalitu. Caballeros jsou extrémně oddaní ekologické udržitelnosti svých farem.
Proces zpracování: Na sběr kávových třešní se najímají místní sběrači, kteří jsou zaškoleni pouze ke sběru nejzralejších třešní. Všichni jsou vybaveni 2 sáčky: jedním sáčkem na zralé třešně a druhým sáčkem na přezrálé, poškozené a nedozrálé kávové třešně. Káva se sbírá každé odpoledne a váží se a všichni sběrači dostávají zaplaceno podle hmotnosti třešní, které natrhali. Po odstranění slupek jsou zrna fermentována po dobu 12 hodin, než jsou omyta a tříděna. Poté jsou zrna namočena do tekoucí čisté vody na 12 hodin. Suší se na terase, vyvýšených postelích na slunci nebo ve stínu po dobu 11 - 20 dní.