Zvěřinový ořez - polotovar je výborný na přípravu sekané, karbanátků a burgerů.
Vyzkoušejte buď klasicky s jalovcem, česnekem, solí a pepřem, nebo netradičně s koriandrem, chilli, zázvorem a špetkou třtinového cukru.
Výrazná vůně je charakteristickým projevem zvěřinového masa.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.
Hmotnost: min. 500 g
Složení: Ořez z kančího krku, hřbetu, kýty, plece, boku; ořez z dančího krku, hřbetu, kýty, plece, boku; ořez ze srnčího krku, hřbetu, kýty, plece, boku. Podíl tuku max. 40 %.
Skladování: do 4 °C
Země původu: Česká republika
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 3 dny
Vlastní chov: Ne
Vlastní porážka: Ano
Prodejce na Scuk.cz: Baroque - bistro & market s.r.o. Adresa sídla prodejce:náměstí T. G. Masaryka 80
54401 Dvůr Králové nad Labem
IČ: 04937082DIČ: CZ04937082Společnost zapsaná v obchodním rejstříku pod sp. zn. C 331350 u Městský soud v Praze