Lisováním rozdrcených nepražených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě.
Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200 °C).
Má velice jemnou čokoládovou vůni.
Kakaové máslo lze použít na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v kosmetice na velmi suchou pleť a různá kožní onemocnění.
Hmotnost: 100 g
Složení: kakaové máslo natural 100 %
Skladování: v temnu a suchu
Trvanlivost: minimálně 10 měsíců
Země původu: Ekvádor
Bez lepku: Ano
Bez laktózy: Ano
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Bez přidaného cukru a sladidel: Ano
Vegan: Ano
RAW: Ano
Energetická hodnota na 100 g/ml: 899 kcal
Tuky: 99,81 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 59,48 g
Sacharidy: 0,2 g
- z toho cukry: 0,4 g
Bílkoviny: 0,2 g
Sůl: 0,005 g
Prodejce na Scuk.cz: Lokalmarket s.r.o. Adresa sídla prodejce:Na Březince 1515
150 00 Praha - Smíchov
IČ: 06578632DIČ: CZ06578632Společnost zapsaná v obchodním rejstříku pod sp. zn. C 285581 u Městský soud v Praze