BIO 21% holandské kakao vhodné na ochucení, zdobení i pečení. Plná, charakteristická čokoládová chuť, tmavě hnědá barva.
Certifikace BIO znamená, že není použita celá řada pesticidů a fungicidů, které se používají při dozrávání kakaových lusků. Zajišťuje také lepší podmínky pro farmáře co se týče kvality života, ale i výkupní ceny za kakaové produkty. Kakaové boby jsou také sušeny na slunci a fermentovány tradičním způsobem.
Baleno v jednodruhovém papírovém obalu.
Hmotnost: 1 000 g
Složení: BIO kakaový prášek, regulátor kyselosti: kyselina draselná
Skladování: v suchu a chladu
Trvanlivost: 1 rok
Země původu: Sierra Leone
Baleno v: ČR
Certifikace: BIO
Bez plastového obalu: Ano
Bez laktózy: Ano
Přídatné látky: E501 – Draslík uhličitany
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Bez přidaného cukru a sladidel: Ano
Vegan: Ano
Energetická hodnota na 100 g/ml: 386 kcal
Tuky: 21 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 13,2 g
Sacharidy: 12,4 g
- z toho cukry: 0,3 g
Vláknina: 31 g
Bílkoviny: 22,3 g
Sůl: 0 g
Adresa sídla prodejce:Castonin 19
39301 Pelhrimov
IČ: 04830717DIČ: CZ9302231554Tomáš Marek