Pouze 2 týdny budeme stáčet mladé pivo. Mladé pivo je jako burčák, svěží, kvasinky, chmel, jen jiskří a je velmi osvěžující. Pro tělo představuje mladé pivo mnoho vitamínů, minerálů a živých kvasinek a přitom je to stále pivo :-)
Toto mladé pivo Vincenz 12°, jehož část stáčíme po první explozi kvašení, kdy se čerstvě vyluhují extrakty z chmele, má v tomto procesu zrání více vitamínů a kvasinek než kombucha, tibetská houba, kimči a další potraviny na bázi přírodního kvašení.
Mladé pivo stáčíme jen 2 týdny. Chcete-li mladé pivo ochutnat, není na co čekat.
V našem pivovaru máme dlouhý čekací list na mladé pivo, který se stále rozrůstá. Vysokou poptávkou po mladém pivu jsem si ověřila, že je poptávané a věřím, že časem bude čekání na mladá piva v pivovaru běžné, ale to tak 10 let předbíhám :-)
Pivo bylo vyrobeno přírodním kvašením kvalitních surovin a obsahuje mnoho enzymů, vitamínů, minerálů.
Výrobek dodávaný ve vratném obalu: Obal není zálohovaný, ale až výrobek spotřebujete, můžete jej po domluvě se svou Organizátorkou vrátit umytý na výdejní místo. Naši řidiči při předání nového zboží čisté obaly převezmou a následně je vrátíme zpět výrobci, kde vše znovu využijí. Tímto krokem nám pomůžete šetřit životní prostředí. Vrácení obalu však není povinné.