Bulvový celer má mnoho využití. Výborný je např. do polévky, nastrouhaný v pomazánce a zajímavý je i pečený, což určitě doporučujeme vyzkoušet. Plátky celeru krátce povaříme ve slané vodě, pak rozložíme na plech, okořeníme a zalijeme smetanou. Když je téměř měkký, pokryjeme plátky sýra a dopečeme.
Hmotnost: min. 350 g
Skladování: uchovejte v chladu a přiměřeném vlhku
Země původu: Česká republika
Certifikace: BIO
Bez plastového obalu: Ano
Alergeny: 9 - Celer
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 5 dní
Adresa sídla prodejce:Štěpánská 704/61
110 00 Praha
IČ: 62502352DIČ: CZ62502352Společnost zapsaná v obchodním rejstříku pod sp. zn. C 72773 u Městský soud v Praze