Čerstvá BIO jehněčí klobása Salsiccia je dle italské receptury, nahrubo namleté maso ochucené mořskou solí a bylinkami. Ideální příprava je ji grilovat nebo opékat na mírném ohni, aby střívko neprasklo a klobáska zůstala hezky šťavňatá. Je vyrobena bez dusitanové soli.
Maso pochází ze zvířat odchovaných v CHKO Českých les na ekologických pastvách rodinné ekofarmy Uher. Zvířata nejsou dokrmována kukuřicí či pšenicí. Ekologická porážka se nachází přímo na farmě, odpadá tedy stres při převozu skotu na porážku.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.