Hledáte vstupenku do světa neuvěřitelných chutí Kampotu? Pak jste ji právě našli! 20 gramů tmavě červeného Kampotského pepře vám nabízí možnost na vlastní kůži zjistit, proč je tento pepř vyhledáván nejproslulejšími kuchařskými mistry z celého světa.
Balení vám zároveň vytvoří ve vaší kuchyni dostatečnou zásobu, která nějakou chvíli vydrží. Uvnitř znovu uzavíratelného balení, které perfektně uchová veškerý charakter svého obsahu, najdete zrna temně rudého pepře z kampotských plantáží.
Jedná se o tu nejvytříbenější selekci nejzralejších červených pepřových zrn, které doslova přetékají sladkou fruktózou a intenzivní ovocnou vůní. Zrna jsou po sběru sušena na slunci, a tím slupka pepřové kuličky dostává svou charakteristickou krabatou strukturu. Pepřová zrna exportovaná na váš stůl pocházejí z produkce malých rodinných farem, které k pěstování pepře přistupují s poctivostí a tradičními postupy, které jsou v této oblasti využívány po stovky let. My od nich pepř vykupujeme za co nejférovějších podmínek. Zrna si v průběhu exportu procházejí několikanásobnou selekcí, která zaručuje, že se na váš stůl dostává ta nejautentičtější chuť a vůně z Kambodže. Chuť i vůně jsou v tomto případě nesrovnatelné s klasickým pepřem, který je k dostání v supermarketech. Je výrazná, bohatá, a přesto delikátní a jemná. Navíc je pepř z Kampotu unikátem, který v klasickém obchodě rozhodně nenajdete. Díky vysokému obsahu fruktózy, která dává rudému pepři intenzivní chuť ovoce, lze s tímto pepřem experimentovat při pečení či míchání drinků. Dokonale s ním podtrhnete chuť ryb a také světlého masa drůbeže.
Součástí balení je brožura Příběh nejlepšího pepře na světě s certifikáty pravosti a informacemi o Kampotském pepři.