V pastrami vyniká přirozená chuť hovězího masa. Maso je lehce mramorované a dostatek tuku je i na povrchu. Doporučujeme podávat s čerstvým křenem. Ohřáté se skvěle hodí do sendviče.
Jak ho v Našem mase vyrábíme? Nasolené hovězí hrudí nebo podplečí naložíme na několik týdnů do slaného láku. Poté se lehce opláchne, vyudí a dlouze, pozvolna vaří v páře.
Hmotnost: min. 200 g
Složení: hovězí přední bez kosti, dusitanová solicí směs (99,5 % jedlá sůl s jódem, 0,5 % dusitan sodný)
Skladování: 0-5 °C
Země původu: Česká republika
Bez lepku: Ano
Přídatné látky: E250 – Dusitan sodný
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 4 dny
Prodejce na Scuk.cz: Amaso CZ, s.r.o. Adresa sídla prodejce:Maiselova 38
110 00 Praha
IČ: 24843041DIČ: CZ24843041Společnost zapsaná v obchodním rejstříku pod sp. zn. C 179513 u Městský soud v Praze