Hovězí krk z domácího malochovu v severních Čechách, vyzrálý 14 dní suchou cestou. Následně dozrává ve vakuu.
Vyzrálý kus hovězího krku, ze kterého připravíte šťavnatý steak. Tento kus na gril je u nás trošku nedoceněný. Přitom se jedná o maso, které se po řádném vyzrání řadí mezi nejlepší kousky na steak. U nás zraje 14 dní nasucho a následně minimálně 14 dní ve vakuu.
Baleno vakuově po 1 ks steaku o gramáži 300 – 400 g. Maso je z mladých kusů býčků či jalovic výhradně masných plemen.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.