Zralý hovězí vysoký roštěnec zralý / vysoká roštěná / rib eye steak, ve zralosti 30 dní.
Vysoký roštěnec z domácího malochovu v severních Čechách. Maso pochází z pastevně chovaných mladých býčků či jalovic výhradně masných plemen. Necháváme jej 21 - 30 dnů vyvěsit a následně dozrát ve vakuu. Díky tomu dosáhnete během kulinářské přípravy té nejlepší chuti.
Vysoký roštěnec/ Rib eye steak je členitá část hřbetu, je vhodný na velmi šťavnaté a křehké steaky. Před tepelnou úpravou vybalte z vakua a nechte minimálně 30 minut vydýchat v pokojové teplotě. Po upečení ideálně nakrájejte na tenké plátky.
**Obsahuje jeden kus steaku o velikosti ca 1 kg, případně 2 ks o velikosti ca 500 g. **
Vakuově baleno.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.