Vyzrálý Rib eye steak. Minimální doba zrání je 21 dní.
Hledáte-li naprostou prvotřídní vyzrálý steak s kterým nešlápnete nikdy vedle, pak jste právě narazili na Rib Eye. Šťavnatý, křehký, s ideálním poměrem tuku a masa, to je steak z vysokého roštěnce volba opravdových gurmánů. Bohaté tukové mramorování zajistí výjimečnou chuť a nezapomenutelný zážitek při každém soustu.
Maso vyzrálé metodou mokrého zrání ve vakuu. Mokré zrání je proces, při kterém maso zraje ve vakuovém obalu v chlazeném prostředí. Maso tak dozrává ve vlastních šťávách, bez přístupu vzduchu.
Vakuově baleno.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.