I mistr tesař se někdy utne. Produkt s označením Přebytek znamená, že u dodavatele nebo na skladě nastala chyba. Kvůli té je k dispozici více produktů, než kolik jich bylo v původních objednávkách, proto je zvýhodněn a určen k výprodeji.
Minimální trvanlivost je do 10. 1. 2027.
Sladí jemně, má delikátní chuť i vůni ovocného karamelu.
Kokosový cukr se získává přímo z nektarů květů kokosových palem. Povařením sesbíraného nektaru se vytvoří karamelová hmota, která se následně po usušení rozdrtí do drobných hnědých hrudek. Jedná se tedy o zcela přírodní produkt, který se nijak nerafinuje!
Díky tomu obsahuje všechny původní minerální látky a poměrně i široké spektrum polyfenolických látek. Bonusem je jeho lahodná karamelová chuť a také příjemná vůně.
Nejedná se o objev 21. století. V Asii se s ním sladí již po staletí a my vám ho přinášíme v té nejlepší kvalitě a s certifikací BIO. Pro jeho příjemnou a plnou chuť ho můžete použít do kaší, do zdravých koláčů, sušenek či krémových dezertů. Výborný je i do asijských pokrmů.
Upozornění!
Cukr konzumujte vždy s mírou. I přes vyšší obsah vlákniny a nižší glykemicky index nelze doporučit kokosový cukr diabetikům jako náhradu rafinovaného řepného cukru.