Hlavní složka kvalitní čokolády, žádný cukr, žádná chemie. 100% čokoláda, která voní a chutná fantasticky. Jsou to vlastně mechanicky rozdrcené a rozemleté kakaové boby bez slupky.
Proces výroby čokolády:
Na obrázku foto Kraje San Martín a farmáři sdružení Oro Verde, kde stromy rostou v agrolesnictví ve stínu vyšších stromů. Zejména v ekologickém pěstování kakaa to přispívá k lepšímu stavu plodů kakaovníku a vyšším výnosům.
Naše čokoláda pochází z kakaových bobů pěstovaných malými farmáři ve sdružení Oro Verde, region San Martín. Naše boby vynikají tóny manga, banánů a papáje, exotického dřeva a kávy, jež se v Peru také pěstují.
Tento region je proslulý projektem „Cocoa for Coca". Farmáři teď pěstují produkty na výrobu čokolády místo kokainu.
Certifikace BIO znamená, že není použita celá řada pesticidů a fungicidů, které se používají při dozrávání kakaových lusků. Zajišťuje to lepší podmínky pro místní farmáře co se týče kvality života, ale i výkupní ceny za kakaové produkty. Kakaové boby jsou také sušeny na slunci a fermentovány tradičním způsobem.
Čokoláda je ideální na vaření, pečení, výrobu domácí čokolády, horké čokolády nebo jen tak jako superpotravina.
Baleno v jednodruhovém papírovém obalu.