Naše boby krásně voní a chutnají. Jsou výborné jen tak nebo do RAW receptů. Například karamelizované kakaové boby jsou fantastická pochutina, která se snad nikdy nepřejí.
Můžete si také udělat kakaový čaj nebo domácí müsli.
Na pokraji peruánského pohoří Andy se pěstují vybrané kakaové boby na malých rodinných farmách v kraji Huánuco. Je to ten nejvýš položený region na světě, kde se se pěstuje kakao. Naše boby vynikají tóny manga, banánů a papáji, exotického dřeva a kávy, jež se v Peru také pěstují.
Certifikace BIO znamená, že není použita celá řada pesticidů a fungicidů, které se používají při dozrávání kakaových lusků. Zajišťuje také lepší podmínky pro místní farmáře co se týče kvality života, ale i výkupní ceny za kakaové produkty. Kakaové boby jsou také sušeny na slunci a fermentovány tradičním způsobem.
Naše nepražené kakaové boby jsou chuťově velmi zdravé. Můžeme ho jíst jen tak jako zdravější alternativu ořechů, protože obsahuje mnohem více antioxidantů a také minerálů. Například 100 g kakaových bobů obsahuje až 400 mg hořčíku, což pomůže splnit denní dávku.
BIO certifikát na našem profilu.
Baleno v jednodruhovém papírovém obalu.