Ravioli s medvědím česnekem a ricottou jsou výrazné chuti díky medvědímu česneku. Stačí po uvaření posypat sýrem, zakápnout olejem a máte hotovo.
Tyto čerstvé těstoviny jsou vyrobeny z vysoce kvalitní semolinové mouky s vysokým obsahem vajíček. Tím, že se vaří velmi krátkou dobu, jsou velmi lehce stravitelné a dietní (mají nízký GI 45). Těstoviny Pasta Fidli nejsou sušené a tudíž zůstávají krásně porézní a hezky se vám spojí s omáčkou či olejem. Cítíte tam vajíčka i mouku. Vydejte se s námi do dob, kdy těstoviny doma vyráběly naše maminky či babičky.
Návod k přípravě:
Doporučujeme připravovat ravioli tak, že je uvaříte ve vroucí osolené vodě. Až vyplavou na hladinu, jsou ravioli hotové. V žádném případě nevařte 5 min apod. Stačí 2-3 min. Pro děti vařte spíše 3 min.