Tady najdou uplatnění všechny části prasete, které obsahují kolagen – kůže i vepřové nožičky. Tlačenka díky nim získá tuhou rosolovitou konzistenci. K tomu se přidá další maso, především libové a mírně prorostlé kousky. Vaří se ve vodě na mírném ohni těsně pod bodem varu hodinu a půl až dvě hodiny – podle velikosti tlačenky. Pak se nechá tlačenka vychladnout a pravidelně se obrací, aby se maso usazovalo rovnoměrně.** Dejte si ji s cibulí a octem a čerstvým chlebem.**
Hmotnost: min. 500 g
Složení: vepřové maso 50 %, vepřové droby 13 %, vepřové kůže 7 %, masový vývar 26 %, směs koření, sůl, čerstvý česnek, přírodní obal
Skladování: 0-5 °C
Země původu: Česká republika
Bez lepku: Ano
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 4 dny
Prodejce na Scuk.cz: Amaso CZ, s.r.o. Adresa sídla prodejce:Maiselova 38
110 00 Praha
IČ: 24843041DIČ: CZ24843041Společnost zapsaná v obchodním rejstříku pod sp. zn. C 179513 u Městský soud v Praze