Žitná mouka celozrnná vzniká namletím celého žitného zrna, a proto má větší obsah vlákniny a výživných látek. Celozrnná žitná mouka je vhodná především k pečení celozrnného chleba, popřípadě k výrobě žitného kvásku. Celozrnnou žitnou mouku je možné použít i k pečení koláčů nebo na zahuštění polévek či omáček.
Doporučujeme mouku skladovat v uzavřené nádobě. Předejdete tak napadení molů, u kterých je celozrnná mouka obzvlášť v oblibě.
Hmotnost: min. 2 000 g
Složení: žito
Skladování: 0-25 °C
Trvanlivost: 4 měsíce
Země původu: Česká republika
Bez plastového obalu: Ano
Alergeny: 1 - Obiloviny obsahující lepek
Energetická hodnota na 100 g/ml: 328 kcal
Tuky: 1,8 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 62 g
- z toho cukry: 5 g
Vláknina: 12 g
Bílkoviny: 10 g
Sůl: 0,01 g
Prodejce na Scuk.cz: Radka Pekárková Adresa sídla prodejce:Rantířov 15
588 41 Rantířov
IČ: 21214468DIČ: CZ6556262174Fyzická osoba zapsaná v živnostenském rejstříku