Naše vinná klobása. Masný polotovar určený pro tepelnou úpravu. Před úpravou klobásu potřete sádlem nebo jiným tukem, v troubě pečte na 120 °C po dobu 12 - 15 minut nebo na pánvi na mírném plameni po dobu 15-18 minut.
Vinnou klobásu můžete hned upéct nebo zamrazit do zásoby (v tom případě ji před pečením vytáhněte včas, aby povolila).
Hmotnost: min. 320 g
Složení: vepřové maso 80 %, víno 4 % (obsahuje oxid siřičitý), mléko, jedlá sůl (>1 %), pšeničná mouka, voda, droždí, koření, skopové střívko
Skladování: 0-4 °C
Země původu: Česká republika
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 1 - Obiloviny obsahující lepek
Alergeny: 7 - Mléko
Alergeny: 12 - Oxid siřičitý a siřičitany
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 7 dnů
Prodejce na Scuk.cz: Pod Nos - foods s.r.o. Adresa sídla prodejce:náměstí T. G. Masaryka 80
544 01 Dvůr Králové nad Labem
IČ: 17212693Společnost zapsaná v obchodním rejstříku pod sp. zn. C 50778 u Krajský soud v Hradci Králové