Smetanová klobása je tradiční český masný výrobek, typický zejména pro vánoční svátky. Vyrábí se z vepřového, někdy i telecího masa, které se jemně umele, přidají se rohlíky namočené v mléce, směs koření. Hmota se naplní do přírodního střívka.
Skvělá je opečená na pánvi jen tak nebo zlehka obalená v mouce.
Hmotnost: 500 g
Složení: vepřové maso, směs koření, strouhanka, mléko, E250 a E450
Skladování: 0-4°C
Země původu: Česká republika
Přídatné látky: E250 – Dusitan sodný
Přídatné látky: E450 – Difosfáty
Alergeny: 1 - Obiloviny obsahující lepek
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 1 den
Adresa sídla prodejce:Prostřední Lhota 24
262 03 Chotilsko
IČ: 03609006DIČ: CZ8109090209Pavel Šťástka