I mistr tesař se někdy utne. Produkt s označením Přebytek znamená, že u dodavatele nebo na skladě nastala chyba. Kvůli té je k dispozici více produktů, než kolik jich bylo v původních objednávkách, proto je zvýhodněn a určen k výprodeji.
Minimální trvanlivost je do 23. 6. 2026.
Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku.
Pohanka lámanka v kuchyni:
Kdo nezná pohankové karbenátky? Neskutečná dobrota. Lámanka je skvělý základ pro přípravu karbenátků, placiček, zapékaných sladkých i slaných pokrmů. připravíte z ní snídaňové kaše, hoďte hrstku do polévky na zahuštění, posypte jí buchtu místo drobenky, udělat skvělou „škvarkovou pomazánku" apod. Její využití je široké.
Víte že?
Jsme specialisti na zpracování pohanky. Věnujeme se tomu už od našeho počátku v roce 1992. Pohanku loupeme mechanicky, proto je světlá (druhý způsob je tepelně - pak je pohanka tmavá). Pohanka si tak zachová více hodnotných látek než při tepelném zpracování. Pohanku zpracováváme v unikátním bezlepkovém mlýně s velkou péčí, ručíme tak za její bezlepkovost a mimořádnou kvalitu.